Lagerarbetare

Är du noggrann, har en positiv inställning och erfarenhet från lagerarbete? Då kanske det här kan vara ett jobb för dig!

För kunds räkning söker jag drivna lagermedarbetare till Elis, ca 2 mil utanför Borås.

De söker heltidspersonal men även sommarvikarier.

Elis erbjuder arbetskläder för industri, Hotell/restaurang och vård. Ditt arbete blir att jobba på lagret med allehanda arbetsuppgifter som behövs för professionella arbetskläder. Plock, pack och ut/inleverans är en självklar arbetssyssla.Utöver detta ska vissa varor även justeras och man förädlar kläderna med div dekaler och brodyr.

Har du erfarenhet från liknande arbeten är detta en merit. Här får du bra utvecklingsmöjligheter och får jobba i ett gott gäng.

Du får ett fartfyllt jobb med mycket ansvar? Låter detta intressant, läs vidare och ansök redan idag!

Intervjuer sker löpande.

Din Profil

Som person är du ansvarstagande och trivs att jobba i högt tempo där ordning och reda prioriteras. Du gillar att stå inför nya utmaningar har god arbetsmoral och är uthållig. Som lagerarbetare har du ett varierat rörligt jobb så god fysik är en fördel. Att du är en lagspelare och har lätt för kommunikation ser vi som en självklarhet.
För att trivas i rollen som lagerarbetare är du noggrann, strukturerad och vill jobba i ett arbetslag med bra stämning!

Arbetstiderna är dagtid

Kvalifikationer

Truckkort A1-A4, B1 är en merit. Vilja och positivt inställd till att jobba på lager samt trivas med ett jobb i högt tempo.

RAPP Personal & Rekrytering är ett innovativt konsultföretag som präglas av driv, professionalism och mervärde. Vi är ett mindre företag med stora resurser som står för ett personligt engagemang och säkra processer. Vi vill ligga i framkant med våra kunder och ser att kundanpassade personal & rekryteringslösningar gynnar istället för färdiga traditionella paket.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hillared
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1
Kontakt
  • Anna Rapp, 0722 30 36 36
Publicerat 2021-03-16
Sista ansökningsdag 2021-04-16